Huidindicaties

In onze huidkliniek bieden wij verschillende behandelingen aan voor elk huidprobleem.
Tijdens de afspraak bespreken jouw wensen en stellen onze huidspecialisten een persoonlijk behandelplan af op jouw huidindicatie. 

Pigmentatie/ Melasma

Rosacea/ Couperose

Couperose betekent simpelweg ontsierende bloedvaatjes in het gelaat of de hals. Het is in feite meer dan wat banale adertjes en maakt deel uit van een aandoening die we rosacea noemen.

Lees meer »
Acne

Acné

Acné is het resultaat van een proces dat geactiveerd wordt door de hormonale veranderingen in de puberteit. In deze levensfase worden de talgklieren groter en productiever.

Lees meer »
Rosacea/Couperose

Pigmentatie/ Melasma 

Pigmentvlekken, ook wel hyperpigmentatie of melasma genoemd, zijn de ontsierende donkere verkleuringen in de huid. De meeste pigmentvlekken ontstaan daar waar de zon gemakkelijk bijkomt, zoals het gezicht, het decolleté, oren, handen en schouders.

Lees meer »
Huidveroudering

Huidveroudering 

Vanaf het 25ste levensjaar neemt de productie van collageen sterk af. In een jonge huid is dat overvloedig aanwezig, terwijl collageen in een oudere huid afneemt en zich omzet in een vormloze massa.

Lees meer »
Littekens

Littekens

Littekenvorming is de laatste stap in de natuurlijke genezing van een wonde.
Er bestaan echter vele soorten littekens (gepigmenteerd, pigmentloos, diep, in reliëf) die het gevolg kunnen zijn van een letsel, brandwonden of acné.

Lees meer »
Goedaardige oneffenheden

Goedaardige oneffenheden

Heb je last van goedaardige huidoneffenheden zoals gesprongen adertjes (couperose of spider naevus) gerstekorrels of steelwratjes? Four Clinics biedt diverse huidbehandelingen ter verbetering van je huid waardoor je klachten of aandoening minder zichtbaar wordt of zelfs wordt weggenomen. 

Lees meer »
Ongewenste haargroei

Ongewenste haargroei

Veel mensen, vooral vrouwen, ervaren ongewenste haargroei, wat vaak tot problemen leidt. Bij Four Clinics bieden we behandelingen aan om van ongewenst haar af te komen en problemen zoals ingegroeide haren en huidirritatie op te lossen.

Lees meer »