Goedaardige oneffenheden

Heb je last van goedaardige huidoneffenheden zoals gesprongen adertjes (couperose of spider naevus) gerstekorrels of steelwratjes?
Four Clinics biedt diverse huidbehandelingen ter verbetering van je huid waardoor je klachten of aandoening minder zichtbaar wordt of zelfs wordt weggenomen. 

Wat zijn huidoneffenheden?

Er zijn diverse soorten huidoneffenheden en daar zijn verschillende behandelmethodes voor.

Behandeling van huidoneffenheden

Indien je last hebt van een vorm van goedaardige huidoneffenheden en deze als cosmetisch storend worden ervaren of simpelweg in de weg zitten bij bijvoorbeeld scheren, kunnen wij deze gemakkelijk voor je verwijderen. Wij maken daarbij gebruik van coagulatie (verhitten). Vaak zie je al een goed resultaat na de eerste behandeling.

Tijdens de behandeling zal onze huidspecialist jouw huid analyseren en een behandelplan adviseren. Wij geven een indicatie van het aantal behandelingen dat je nodig zult hebben. Met coagulatie zijn gemiddeld 2 á 3 behandelingen voldoende. Onze huidspecialist adviseert je ook over het juiste product voor nabehandeling zodat je optimaal profiteert van het mooiste resultaat!

Behandelingen in onze kliniek:

Huidtraject

In onze huidkliniek gaan we samen met jou voor het optimale resultaat! Door middel van ons huidtraject stellen wij geheel voor jou een persoonlijk behandelplan samen. Iedere huid is anders en verdient ook zijn eigen plan om verbetert te worden.

Jouw eerste afspraak van het behandeltraject. In deze afspraak maken we verschillende foto’s van jouw huid en voeren we een analyse uit. Daarna nemen we een vragenlijst met je door. Door deze combinatie kan onze huidspecialist jouw huid duidelijk in kaart brengen en een juist advies van producten en behandelingen persoonlijk samenstellen voor jou.

Het behandeltraject gaat van start en dit zijn een aantal behandelingen om de 4 weken. Dit is een kuurverband van behandelingen, omdat we hiermee het uiterst uit jouw huid gaan halen. Deze behandelingen worden ook persoonlijk samengesteld op jouw huid en kunnen bestaan uit Hydra Facials, Peelings of Microneedling en kan ook in combinatie worden toegepast.

Tijdens de eerste afspraak krijg je een productadvies. Deze producten geven al een groot resultaat naast jouw gepersonaliseerde huidbehandelingen. Deze producten stellen wij af jouw huidbehoefte, om samen het beste resultaat te behalen. De producten ga je dagelijks toepassen aan jouw skincare routine en geven jouw huid elke ochtend en avond een ware boost!

Tijdens de behandelingen evalueren we de resultaten en maken we foto’s van de resultaten. Evaluatie is van essentieel belang, want doordat jouw huid zo’n verandering is ondergaan, kan het zijn dat jouw huid hoogstwaarschijnlijk andere producten nodig heeft voor thuis. Onze huidspecialisten adviseren jou hierin, om nog betere resultaten te behalen. Verder is het van belang dat je terug komt in de kliniek voor onderhoudsbehandelingen. Deze behandelingen raden wij aan om eens in de maand te ondergaan.