Behandelingen

Huid behandelingen

Je huid krijgt het nodige te verduren. Bij Four Clinics begrijpen we dat iedere huid anders is en daarom geloven wij in maatwerk. Onze huidspecialisten zijn er om jou te begeleiden op weg naar een stralende en gezonde huid. Of het nu gaat om huidproblemen zoals melasma (pigmentatie), acné, littekens of tekenen van huidveroudering, we bieden voor iedere huid een op maat gemaakte oplossing om jouw huid weer te laten stralen. 

Laser behandelingen

Laserontharing met de Diode Ice Laser biedt de ideale oplossing voor ongewenste haargroei. Zeker wanneer je last hebt van overbeharing of donkere haartjes op zichtbare plekken. Bij Four Clinics word je behandeld met de nieuwste en veiligste methode voor verwijdering van overtollige haargroei op een comfortabele manier. Onze laserspecialisten zijn expert op het gebied van definitief ontharen en helpen jou graag van ongewenste haargroei af.

Beauty behandelingen

Naast huidverbetering en laserontharing kun je bij Four Clinics ook terecht voor verschillende beautybehandelingen zoals wimper, wenkbrauw en nagelbehandelingen of een professionele pedicure. Het aanbod in beautybehandelingen is groot en blijft zich volop in ontwikkelen binnen Four Clinics. Jouw schoonheid verdient persoonlijke aandacht voor een mooi en natuurlijk resultaat. Bij Four Clinics streven we naar de beste versie van jezelf.