Over ons

Over ons

Four Clinics is een kliniek in Groningen gespecialiseerd in de nieuwste technieken laserontharing en huidverbetering. De kliniek staat voor kwaliteit, eerlijkheid en een ontspannen sfeer. Ons doel is om zichtbaar het resultaat te bereiken wat u voor ogen heeft.

Wij werken met de mooiste, gerenommeerde huid verbeterende merken en hoogwaardigste apparatuur. Huidverbetering en laserontharing is onze expertise. Wij geloven in maatwerk want iedere huid is uniek. Na een intake tijdens de afspraak maken wij een persoonlijk behandelplan om jouw wensen te evenaren.

Wij onderscheiden ons door onze specialisaties, uitgebreide kennis, ervaring en een breed scala van de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur. In onze kliniek kunt u rekenen op een uiterst professionele behandeling, kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Wij zijn aangesloten bij de ANBOS Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging. Specialisaties binnen de schoonheidsverzorging vragen extra aandacht en expertise. Wij beschikken over alle erkende diploma’s en certificaten.

Waarom Four Clinics?

Ontdek hoe Four Clinics jou kan helpen

DESKUNDIG TEAM

Deskundig team van gediplomeerde huid en laserspecialisten

HOOGWAARDIGE APPARATUUR

Hoogwaardige apparatuur en kwalitatief hoogstaande producten

PROFESSIONEEL ADVIES

Professioneel advies en gepersonaliseerde behandelingen

ANBOS & HAMCODE

Lid ANBOS en hygiëne volgens HAMCODE
Over Four Clinics Janine

Janine Blokzijl

Huidspecialist & Eigenaresse

Four Clinics is dé boutique kliniek in Groningen voor effectieve laser- en huidverbeterende behandelingen en is opgericht door Janine Blokzijl. Voorheen zat Janine in de wereld van interieurontwerp en vastgoed. Naast haar werk volgde zij diverse opleidingen onder andere als huid- en laser specialist en richtte zij haar eigen bedrijf op. 

Door ervaring, uitstekende kennis en kunde, heeft Janine een grote klantenkring weten op te bouwen. Ze houdt van perfectie, heeft oog voor detail en streeft naar volle tevredenheid van haar klanten. Ze volgt jaarlijkse cursussen en bezoekt internationale beurzen om altijd op de hoogte te blijven van nieuwste innovaties op het gebied van huidverbetering. Innovatieve behandelingen en technieken is waar zij zich in verdiept. Één van de mooiste behandelingen vindt zij de Hydra Facial, hiermee boek je gelijk resultaat. 

Naast haar eigen kennis verbreden zorgt ze ervoor dat haar team ook goed is opgeleid. Klanten kunnen er dus van uitgaan dat het team optimale kennis heeft van de nieuwste innovaties op het gebied van laser en huidverbeterende behandelingen. Janine heet u van harte welkom bij Four Clinics!

Ilona

Ilona Blokzijl

Huidspecialist & Communicatie Manager

Ilona is allround huidspecialist en op dit moment volgt zij de opleiding communicatie aan de Hanzehogeschool te Groningen. Zij geeft Four Clinics een boost met haar uitgebreide kennis op het gebied van marketing en communicatie. 

Ook zelf cliënten behandelen is haar specialiteit. Als huidspecialist bij Four Clinics richt zij zich met name op huidproblematiek en de verbetering van de huidconditie. Haar specialiteiten bij Four Clinics zijn Hydra Facial behandelingen en peelings. Ilona is sterk in het luisteren naar de wensen van de cliënt en zorgt ervoor dat iedereen tevreden én met een stralende huid uit de behandeling komt. 

De diversiteit van de combinatie als huidspecialist en communicatie manager vindt ze het leukste en hierin vindt ze ook haar uitdaging. Ze is leergierig en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van marketing in de beautybranche. Ilona heet u van harte welkom bij Four Clinics!