Huidverbetering

Onze huidverbeterende behandelingen:

Microneedling

Microneedling

Met Microneedling ontstaan er kleine verticale kanaaltjes in de huid, waarbij afgestemde ingrediënten extra goed en diep in de huid worden opgenomen. Hierdoor worden je celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Je huid krijgt een ware collageen boost.

Lees meer »
HydraFacial

Hydra Facial

De Hydra Facial is dé behandeling wereldwijd. De Hydra Facial werkt met vacuüm om de poriën te openen voor een diepe reiniging en eenvoudige extractie van onzuiverheden en dode huidcellen. Het laat de actieve ingrediënten dieper doordringen, voor een zo effectief mogelijke behandeling.

Lees meer »
Peelings

Peelings 

Peelings stimuleren celvernieuwing en verwijderd de bovenste huidlaag met dode huidcellen. Door vernieuwing van de huid wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, de bouwstof die de huid nodig heeft om stevig te worden en te blijven. Voor elk huidtype en indicatie bestaan er verschillende soorten peelings.

Lees meer »
Coagulatie

Coagulatie

Heb jij ook genoeg van huidoneffenheden en wil je hier graag vanaf? Dan ben je bij Four Clinics in Groningen zeker op het juiste adres!

Lees meer »