Hydra Facial

Uw huid opfrissen op een natuurlijke, doeltreffende en aangename manier? 
Dan is de Hydra Facial behandeling bij Four Clinics in Groningen zeker een goede keuze!

Wat is een Hydra Facial?

De Hydra Facial is dé behandeling wereldwijd. De magie van een Hydra Facial zit in het handstuk, dat als een vacuüm werkt om de poriën te openen voor een diepe reiniging en eenvoudige extractie van onzuiverheden en dode huidcellen. Het laat de actieve ingrediënten dieper doordringen, voor een zo effectief mogelijke behandeling.

De Hydra facial behandeling is ontworpen voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige huid verdraagt de Hydra facial behandeling gemakkelijk. Wij passen de behandeling aan op uw unieke huidconditie en behoeften. Ideaal om te combineren met overige behandelingen zoals peelings of microneedling.

Na één behandeling merk je al resultaat en loop je met een zijdezachte huid naar buiten. De Hydra Facial behandeling in kuurverband belooft duidelijk: minder verstopte poriën, huidverjonging, minder rimpels, minder pigmentvorming en een stevige egale huid.

De Hydra Facial behandeling

De Hydra Facial behandeling bestaat uit meerdere stappen. Onzuiverheden en dode huidcellen worden verwijderd, terwijl er op hetzelfde moment met vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur gewerkt wordt. Door de toevoeging van lymfedrainage en led therapie zul je het maximale uit de behandeling halen. Wij raden aan om deze behandeling eens per 30 dagen bij te houden voor het mooiste resultaat. De Hydra Facial is een niet-invasieve en pijnloze behandeling zonder downtime. Een stralende huid is gegarandeerd!

Over de Hydra Facial behandeling

7 dagen vóór en na de behandeling mag u geen andere behandelingen hebben zoals laserontharing of IPL.Ook is het verstandig om uit de zon te blijven en je in te smeren met een factor.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw wensen. De huid vernieuwt zich om de 3 tot 4 weken, wanneer deze dode huidcellen op de huid blijven liggen gaat de huid zijn hydratatie missen doordat producten niet meer goed worden opgenomen door de huid. Door eens per 4 weken voor de Hydra Facial terug te komen blijft je huid gezond en stralend! Ook als je specifieke huidproblemen hebt.

Na de behandeling kan het resultaat onderhouden worden met thuisproducten. Door je huid op de juiste manier te verzorgen, met de aanbevolen producten, kun je een mooi resultaat versnellen en behouden.

Na de behandeling kun je direct door met je dagelijkse bezigheden. De Hydra Facial zorgt namelijk niet voor irritatie en ook niet voor pijn. Wel kan de huid wat roder zijn, wat na verloop van tijd wegtrekt.

Huidtraject

In onze huidkliniek gaan we samen met jou voor het optimale resultaat! Door middel van ons huidtraject stellen wij geheel voor jou een persoonlijk behandelplan samen. Iedere huid is anders en verdient ook zijn eigen plan om verbetert te worden.

Jouw eerste afspraak van het behandeltraject. In deze afspraak maken we verschillende foto’s van jouw huid en voeren we een analyse uit. Daarna nemen we een vragenlijst met je door. Door deze combinatie kan onze huidspecialist jouw huid duidelijk in kaart brengen en een juist advies van producten en behandelingen persoonlijk samenstellen voor jou.

Het behandeltraject gaat van start en dit zijn een aantal behandelingen om de 4 weken. Dit is een kuurverband van behandelingen, omdat we hiermee het uiterst uit jouw huid gaan halen. Deze behandelingen worden ook persoonlijk samengesteld op jouw huid en kunnen bestaan uit Hydra Facials, Peelings of Microneedling en kan ook in combinatie worden toegepast.

Tijdens de eerste afspraak krijg je een productadvies. Deze producten geven al een groot resultaat naast jouw gepersonaliseerde huidbehandelingen. Deze producten stellen wij af jouw huidbehoefte, om samen het beste resultaat te behalen. De producten ga je dagelijks toepassen aan jouw skincare routine en geven jouw huid elke ochtend en avond een ware boost!

Tijdens de behandelingen evalueren we de resultaten en maken we foto’s van de resultaten. Evaluatie is van essentieel belang, want doordat jouw huid zo’n verandering is ondergaan, kan het zijn dat jouw huid hoogstwaarschijnlijk andere producten nodig heeft voor thuis. Onze huidspecialisten adviseren jou hierin, om nog betere resultaten te behalen. Verder is het van belang dat je terug komt in de kliniek voor onderhoudsbehandelingen. Deze behandelingen raden wij aan om eens in de maand te ondergaan.