Gezichts­behandelingen

Uw huid een oppepper geven op een doeltreffende manier?
Dan is een Alpha-H huidbehandeling bij Four Clinics in Groningen zeker een goede keuze!

Gezicht­behandeling bij Four Clinics

Bij Four Clinics bieden we verschillende huidverbeterende gezichtsbehandelingen aan met producten van het cosmeceutical merk Alpha-H. Alpha-H is een meervoudig award-winning merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH-waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering.

Samen kijken we naar de huidconditie en passen we de behandeling aan op uw specifieke huidtype. Bij ons kunt u vrijblijvend terecht voor product en behandel advies door onze specialisten.

Gezichts­behandelingen

Deze behandeling is geschikt voor de huid die een snelle oppepper nodig heeft. Na de behandeling loop je geheel verfrist en stralend de salon uit. Je kunt direct door met je dagelijkse bezigheden. Het resultaat kun je onderhouden met thuisproducten van Alpha-H. Door je huid op de juiste manier te verzorgen, met de aanbevolen producten, kun je een mooi resultaat versnellen en behouden. Ideaal om mee te beginnen of als je weinig tijd hebt en er toch stralend uit wilt zien!

Deze behandeling is de eerste stap naar huidverbetering en brengt de huid weer in balans door het versterken van de huidbarrière. Alleen dan is de huid in staat om intensievere behandelingen en werkstoffen te verdragen en het optimale uit de huid te halen.

Na de behandeling loop je geheel verfrist en stralend de salon uit. Je kunt direct door met je dagelijkse bezigheden. Het resultaat kun je onderhouden met thuisproducten van Alpha-H. Door je huid op de juiste manier te verzorgen, met de aanbevolen producten, kun je een mooi resultaat versnellen en behouden. 

Wanneer je zwanger wordt leef je op een roze wolk. Waar de ene vrouw spontaan begint te stralen, hebben andere vrouwen wat meer last van onzuiverheden. Door hormonale schommelingen kan de huid namelijk veranderen. Zo kan de huid droog, of juist vet, worden. Ook ervaren sommige vrouwen pigmentatie, donkere kringen onder de ogen of warmte-uitslag. Met deze behandeling zorgen wij ervoor dat ook jij weer gaat stralen. Zo kun jij je focussen op dat wat écht belangrijk is. De geboorte van jouw kindje.

Het is belangrijk om te weten dat de huid alle chemicaliën en medische stoffen die erop worden aangebracht absorbeert. Deze kunnen in de bloedbaan, en uiteindelijk ook in de bloedbaan van je baby, terechtkomen. Afhankelijk van jouw huidprobleem stellen we een persoonlijk behandelplan op, en werken we uiteraard alleen met veilige producten.

Na de behandeling loop je geheel verfrist en stralend de salon uit. Je kunt direct door met je dagelijkse bezigheden. Het resultaat kun je onderhouden met thuisproducten van Alpha-H. Door je huid op de juiste manier te verzorgen, met de aanbevolen producten, kun je een mooi resultaat versnellen en behouden.

Huidtraject

In onze huidkliniek gaan we samen met jou voor het optimale resultaat! Door middel van ons huidtraject stellen wij geheel voor jou een persoonlijk behandelplan samen. Iedere huid is anders en verdient ook zijn eigen plan om verbetert te worden.

Jouw eerste afspraak van het behandeltraject. In deze afspraak maken we verschillende foto’s van jouw huid en voeren we een analyse uit. Daarna nemen we een vragenlijst met je door. Door deze combinatie kan onze huidspecialist jouw huid duidelijk in kaart brengen en een juist advies van producten en behandelingen persoonlijk samenstellen voor jou.

Het behandeltraject gaat van start en dit zijn een aantal behandelingen om de 4 weken. Dit is een kuurverband van behandelingen, omdat we hiermee het uiterst uit jouw huid gaan halen. Deze behandelingen worden ook persoonlijk samengesteld op jouw huid en kunnen bestaan uit Hydra Facials, Peelings of Microneedling en kan ook in combinatie worden toegepast.

Tijdens de eerste afspraak krijg je een productadvies. Deze producten geven al een groot resultaat naast jouw gepersonaliseerde huidbehandelingen. Deze producten stellen wij af jouw huidbehoefte, om samen het beste resultaat te behalen. De producten ga je dagelijks toepassen aan jouw skincare routine en geven jouw huid elke ochtend en avond een ware boost!

Tijdens de behandelingen evalueren we de resultaten en maken we foto’s van de resultaten. Evaluatie is van essentieel belang, want doordat jouw huid zo’n verandering is ondergaan, kan het zijn dat jouw huid hoogstwaarschijnlijk andere producten nodig heeft voor thuis. Onze huidspecialisten adviseren jou hierin, om nog betere resultaten te behalen. Verder is het van belang dat je terug komt in de kliniek voor onderhoudsbehandelingen. Deze behandelingen raden wij aan om eens in de maand te ondergaan.