Coagulatie

Heb jij ook genoeg van huidoneffenheden en wil je hier graag vanaf?
Dan ben je bij Four Clinics in Groningen zeker op het juiste adres! 

Hoe werkt coagulatie?

De coagulatie therapie wordt met grote precisie uitgevoerd door onze deskundige huidspecialist met behulp van een coagulatie apparaat. Coagulatie werkt op laagstroom en wordt vooral ingezet bij grotere fibromen en ouderdomswratten. Het apparaat is voorzien van een puntige elektrode (heet naaldje) waarmee de wratten worden weggebrand en verschrompelen of een korst achterlaten.

Coaguleren met een naald: In het geval van bijvoorbeeld couperose en spider naevus gaan onze huidtherapeuten met een klein naaldje oppervlakkig de huidaandoening in. Het naaldje wordt warm door elektrische stroom waardoor de eiwitten in het bloedvaatje oplossen, het bloed stolt en het vaatje wordt vernietigd en opgeruimd. 

Veilig en effectief

Coagulatie is een veilige en zeer effectieve manier om goedaardige huidoneffenheden op eenvoudige en snelle wijze te verwijderen door middel van hitte. Plekjes zoals wratten en gesprongen vaatjes worden met grote precisie aangestipt met een klein heet naaldje of met de cauteerstift, zonder de gezonde omliggende huid te beschadigen. Coagulatie therapie is geschikt alle huidtypes.

Behandeltraject

Tijdens de behandeling zal onze huidspecialist jouw huid analyseren en een behandelplan adviseren. Wij geven een indicatie van het aantal behandelingen dat je nodig zult hebben. Met coagulatie zijn gemiddeld 2 á 3 behandelingen voldoende. Onze huidspecialist adviseert je ook over het juiste product voor nabehandeling zodat je optimaal profiteert van het mooiste resultaat! 

Jouw eerste afspraak van het behandeltraject. In deze afspraak maken we verschillende foto’s van jouw huid en voeren we een analyse uit. Daarna nemen we een vragenlijst met je door. Door deze combinatie kan onze huidspecialist jouw huid duidelijk in kaart brengen en een juist advies van producten en behandelingen persoonlijk samenstellen voor jou.

Het behandeltraject gaat van start en dit zijn een aantal behandelingen om de 4 weken. Dit is een kuurverband van behandelingen, omdat we hiermee het uiterst uit jouw huid gaan halen. Deze behandelingen worden ook persoonlijk samengesteld op jouw huid en kunnen bestaan uit Hydra Facials, Peelings of Microneedling en kan ook in combinatie worden toegepast.

Tijdens de eerste afspraak krijg je een productadvies. Deze producten geven al een groot resultaat naast jouw gepersonaliseerde huidbehandelingen. Deze producten stellen wij af jouw huidbehoefte, om samen het beste resultaat te behalen. De producten ga je dagelijks toepassen aan jouw skincare routine en geven jouw huid elke ochtend en avond een ware boost!

Tijdens de behandelingen evalueren we de resultaten en maken we foto’s van de resultaten. Evaluatie is van essentieel belang, want doordat jouw huid zo’n verandering is ondergaan, kan het zijn dat jouw huid hoogstwaarschijnlijk andere producten nodig heeft voor thuis. Onze huidspecialisten adviseren jou hierin, om nog betere resultaten te behalen. Verder is het van belang dat je terug komt in de kliniek voor onderhoudsbehandelingen. Deze behandelingen raden wij aan om eens in de maand te ondergaan.