Tattoo verwijderen

Een tattoo laten zetten waar u toch iets minder blij mee bent? Laat het veilig en effectief laseren met de Picosecond laser.
Bij Four Clinics ben je op het juiste adres om je tattoo snel, veilig en volledig te verwijderen door gecertificeerde laserspecialisten. 

De behandeling

Jouw wens om van je tattoo af te komen vervullen wij met de meest geavanceerde apparatuur, een behandeling op maat en gespecialiseerde laserspecialisten. De Picolaser geeft zeer korte pulsen van hoge energie die worden geabsorbeerd door de pigment van de tatoeage. Door de straal van de laser wordt de inkapseling van de inktdeeltjes verbroken, waardoor de inktdeeltjes in toenemende mate worden gesplitst in zeer kleine deeltjes. Deze inktdeeltjes, die kleiner en kleiner worden gemaakt, worden in de weken na de behandeling door het lichaam opgeruimd. Na verschillende sessies zal de tatoeage blijven vervagen.

De laser wordt ingesteld op het uiterlijk van de tatoeage. Vervolgens wordt de laser vlak boven de tatoeage geplaatst en wordt het hele gebied zorgvuldig behandeld. Tijdens de behandeling ontwikkeld zich een witte waas over de tatoeage, wat een gewenste reactie is. Daarna zal deze waas wegtrekken en zal de huid kunnen reageren. Na de behandeling wordt de huid gekoeld en indien nodig ingesmeerd met een kalmerende/beschermende zalf en wordt afgedekt.

De tattoo removal behandeling

Tijdens de behandeling zullen wij je tattoo beoordelen, een schatting maken van het aantal benodigde behandelingen en je informeren over de juiste voor- en nazorg. Tussen de sessies moet je gemiddeld 6 tot 8 weken wachten.

Four linics tattoo removal

Over de Tattoo Removal behandeling

Gemiddeld heb je 6 tot 8 behandelingen nodig. Het aantal sessies hangt af van verschillende factoren, zoals de kleur(en) van de inkt van je tattoo, de plek waar de tattoo staat op je huid, de unieke huidreactie en hoe de tattoo is gezet. Dit verschilt echter per persoon en indicatie.

Jij kiest tenslotte hoe ver je wilt gaan in het verwijderen van de tatoeage. Als we over een vervaging spreken, bijvoorbeeld om de zone te bedekken met een nieuwe tatoeage, dan zijn gemiddeld 3 à 4 sessies waarschijnlijk genoeg.

Voor een optimaal resultaat is de juiste nazorg heel belangrijk. We zullen je uitleg geven over de juiste nazorg. Denk hierbij aan de huid vet houden met de juiste crèmes. Hoe de huid af te dekken in de eerste week en het gebruik van zonbescherming.