Laser­ontharing

Heb jij ook genoeg van het scheren, waxen, epileren en ingegroeide haren?
Laat het veilig en effectief laseren met de nieuwste Diode Ice Laser bij Four Clinics in Groningen.

Hoe werk laserontharing?

Four Clinics maakt gebruik van de nieuwste technologie Diode Ice Laser om u van ongewenste haargroei af te helpen. 

De energie van het laserlicht wordt omgezet in warmte die via het lichaamseigen pigment (melanine) tot in de kern van de haarwortels wordt gebracht en daar een warmtebron creëert. Hierdoor raken de haarwortels beschadigd waardoor er geen nieuwe haarcyclus meer kan ontstaan. 

Een van de grootste voordelen van de Diode Ice Laser is dat het pijnloos is. Dankzij de ingebouwde koeltechnologie wordt de huid tijdens de behandeling koel gehouden, waardoor de behandeling comfortabel is. Ook is deze laser veilig voor gebruik op alle huidtypes, inclusief donkere huid.

veilig en comfortabel

Onze specialisten zorgen voor een veilige en comfortabele behandeling. Wij adviseren u graag over de beste behandeling voor uw huid en haargroei. We verwelkomen u graag in onze kliniek.

Voor de behandeling

Over laser­behandeling

Dit wordt door iedereen anders ervaren. Over het algemeen kan worden gezegd dat de behandeling pijnloos is. Dankzij ons koelingssysteem voelt u van de laserbehandeling meestal weinig tot niets, dit maakt de behandeling comfortabel.

De diode ice laser is de meest nieuwe en effectieve manier van laserontharing en wordt uitgevoerd door kundige laserspecialisten. Kunnen wij garanderen dat de behandeling 100% veilig is.

Laserontharing is een permanente methode om van ongewenste haargroei af te komen. Met de Diode Ice Laser zijn er gemiddeld 8 à 10 behandelingen nodig. De behandeling dient elke 4 tot 6 weken herhaald te worden. Dit verschilt echter per persoon en indicatie. Dit gemiddelde hangt echter af van persoon tot persoon (huidtype, haarpigment, dichtheid van de haren,…). Waar de Diode Ice Laser zich onderscheidt van andere laserapparatuur is dat deze opvallend minder pijnlijk is, omdat de intensiteit aangepast kan worden naar jouw huidtype.

Na elke behandeling worden de haren dunner en minder in aantal. De haren die op het moment van de behandeling boven de huid zitten, worden verwijderd en gaan in een zeer lange rustfase. Daarom is het nodig om de lasersessie te herhalen om de 4 tot 6 weken voor een optimaal resultaat!

Het is mogelijk dat er, onder invloed van hormonale veranderingen, enkele haren kunnen terugkomen. In elk geval is het aangewezen om na de sessies onderhouds sessie(s) in te plannen.

Na de behandeling

In onze huidkliniek gaan we samen met jou voor het optimale resultaat! Door middel van ons huidtraject stellen wij geheel voor jou een persoonlijk behandelplan samen. Iedere huid is anders en verdient ook zijn eigen plan om verbetert te worden.