Wimpers

Jouw ogen laten stralen?
Bij Four Clinics in Groningen kun je terecht voor diverse wimperbehandelingen om jouw ogen te accentueren. Onze experts geven je graag een deskundig advies. 

Lash Volume Lift (LVL)

De wimpers worden gelift met behulp van siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimper haartjes behandeld worden. Wij kunnen de Lash Volume Lift behandeling op alle wimpersoorten toepassen of deze nou kort of lang zijn, dat maakt niet uit. Met deze techniek worden de wimpers optisch verlengd waardoor er een sprekende open blik wordt gecreëerd. Bij de Lash Volume Lifting behandeling, afgekort LVL, worden de natuurlijke wimpers semi-permanent gekruld. Bij de LVL behandeling wordt er gebruikt gemaakt van silicone pads. De silicone pads zijn er in verschillende maten voor elke soort wimper. De juiste maat wordt bepaald door de lengte uw natuurlijke wimpers. Door gebruik te maken van silicone pads, worden de wimpers vanaf de haarwortel gelift.

De natuurlijke uitstraling na deze behandeling blijft 6 tot 8 weken zichtbaar. Tijdens deze periode hebben jouw wimpers amper verzorging nodig. Voor nog meer effect is het aan te raden om de wimpers ook te verven. De lash lift mag één keer in de 8 weken worden toegepast en wij vragen je altijd om zonder oog make-up naar de afspraak te komen.

Wimperextensions

One by One

Bij de One by One techniek wordt op elke natuurlijke wimper één extension geplaatst. De hechting houdt een aantal weken stand, afhankelijk van de persoonlijke verzorging en de natuurlijk groei van de eigen wimpers. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd op de eigen wimpers. Bijvullen is aan te raden binnen 2 tot 3 weken na plaatsing om het effect zo mooi mogelijk te houden.

De One by One techniek geeft een natuurlijke look en is ideaal voor mensen met veel natuurlijke wimpers. Om de perfecte look te creeëren wordt er vóór de behandeling gekeken naar de oogvorm en de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers. Tijdens de eerste behandeling bespreken we je wens en geven we je uitleg over de nazorg.  

Volume

Bij de Volume techniek worden op elke natuurlijke wimper meerdere extensions geplaatst. Deze techniek is ook bekend onder de naam 2D-6D extensions. Bij deze behandeling zijn de wimperextensions dunner in vergelijking tot de One by One extensions, hierdoor kunnen er meerdere extensions op één natuurlijke wimper worden geplaatst. De hechting houdt een aantal weken stand, afhankelijk van de persoonlijke verzorging en de natuurlijk groei van de eigen wimpers. Bijvullen is aan te raden binnen 2 tot 3 weken na plaatsing om het effect zo mooi mogelijk te houden.

De Volume wimperextensions zijn vanwege het extra volume een ideale oplossing voor mensen met weinig natuurlijke wimpers. Om de perfecte look te creëren wordt er vóór de behandeling gekeken naar de oogvorm, de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers en wordt de wens van de klant besproken. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

Nazorg Wimperextensions

Om een optimaal resultaat te behouden zijn de volgende punten erg belangrijk:

Wimpers verven

Bij het verven van de wimpers worden jouw wimpers een stuk beter zichtbaar, waardoor je ogen worden gedefinieerd en je een intensere blik krijgt. Mascara gebruiken is hierdoor niet meer nodig. Een groot voordeel hiervan: nooit meer klontjes, vlekken of uitgelopen mascara. Het grootste verschil zal te zien zijn als je van nature lichte wimpers hebt.

Er wordt verf gebruikt die speciaal is ontwikkeld voor wimpers. Deze verf is helemaal veilig om rondom je ogen te gebruiken. De verf blijft niet voor altijd zitten. Je wimpers zullen geleidelijk weer lichter en lichter worden, dit komt omdat je wimpertjes van nature uitgroeien. Gemiddeld is het na een maand tijd om ze weer bij te verven.