Wenkbrauwen

Jouw wenkbrauwen laten perfectioneren met een mooie tint of een strakke vorm?
Boek dan jouw wenkbrauwbehandeling bij Four Clinics in Groningen. Onze experts geven je graag een deskundig advies.

Wenkbrauw­behandelingen

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting geplaatst én op hun plek gehouden met een speciale lotion-formule. Brow lamination is ideaal voor het creëren van een vollere wenkbrauw. Ook als je geen uren voor de spiegel wilt staan, maar wel die strakke of juist bushy look wilt, is deze behandeling zeer geschikt. Het resultaat van de brow lamination blijft tot wel 6 weken zichtbaar. 

Nazorg

De aftercare van onze behandelingen is heel erg belangrijk. Voor het juiste resultaat zorg dat je de eerste 24 uur: 

Ook adviseren wij om de eerste 24 uur het haar niet te wassen. Gebruik van shampoo en conditioner op de wenkbrauwen kan de kleur verzwakken en het permanent laten ontspannen. Ditzelfde geldt voor het gebruik van make-up, crèmes of oogserums. Onderga tot 48 uur na de behandeling geen andere wenkbrauw behandeling.

Deze behandeling is een toegankelijke manier om vollere wenkbrauwen te creëren. Ideaal als je jouw wenkbrauwen niet wil bijtekenen. Met deze behandeling creëren we met de henna een coating over de wenkbrauwhaartjes en kleurt het ook de huid. Wenkbrauwen verven met henna vereist geen oxidatiemiddel of waterstofperoxide om de kleur te activeren. Henna wenkbrauw verf is een natuurlijk alternatief voor andere chemische kleurstoffen, daarnaast is henna op plantaardige basis. De behandeling kan bij elke huidtype toegepast worden en iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wilt. Na de behandeling blijven de wenkbrauwhaartjes tot 6 weken geverfd voor een prachtige expressieve uitstraling!

Nazorg

De aftercare van onze behandelingen is heel erg belangrijk. Voor het juiste resultaat zorg dat je de eerste 24 uur: 

Ook adviseren wij om de eerste 24 uur het haar niet te wassen. Gebruik van shampoo en conditioner op de wenkbrauwen kan de kleur verzwakken en het permanent laten ontspannen. Ditzelfde geldt voor het gebruik van make-up, crèmes of oogserums. Onderga tot 48 uur na de behandeling geen andere wenkbrauwbehandeling.

Wenkbrauwen epileren/waxing

Natuurlijk kun je bij Four Clinics ook terecht om je wenkbrauwen te laten bijwerken door middel van waxen of epileren. De haren worden dan met wortel en al verwijderd, waardoor ze lang wegblijven. Door het epileren of waxen van de wenkbrauwen kunnen de allerkleinste haartjes en donsjes worden aangepakt. Het is een handige manier om op een zorgvuldige en snelle wijze haartjes te verwijderen. Met deze techniek kunnen wij iedere wenkbrauw shape creëren die jij wilt! Dit kan ook in combinatie met verven, een brow lamination of henna brows.

Wenkbrauwen verven

De wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitstraling en uitdrukking van uw gezicht. De wenkbrauwen kunnen worden geaccentueerd door ze te verven. Door het verven van de wenkbrauwen lijken ze voller en strakker en maken jouw gezicht sprekender. Geef uw wenkbrauwen de juiste behandeling, voor een natuurlijk mooie vorm en kleur. Dit kan ook in combinatie met epileren/waxing of een brow lamination.