Pedicure

Four Clinics is het adres voor een professionele pedicurebehandeling.
Bij ons kun je terecht voor diverse behandelingen om jouw voeten gezond te houden.

waarom een pedicure?

Iedereen is gebaat bij goede voetverzorging. Of je nu veel zit, staat of loopt. Het gewicht van uw lichaam komt op uw voeten neer. En wist je dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Daardoor kunnen rug- of nekklachten ontstaan. Preventief uw voeten laten verzorgen door een professionele pedicure is dus voor iedereen van belang.

Wij werken met een nattechniek-motor, wat een groot voordeel is omdat de behandelde plek continu wordt ontsmet. Ook verkoelt het de huid, waardoor de behandeling pijnloos kan worden uitgevoerd.

Hoe ziet de pedicure behandeling er uit:

Over de Pedicure behandeling:

Bij ons kunt u kiezen voor een pedicure of deel behandeling. Een deelbehandeling houdt in dat puur alleen het probleem wordt behandeld. Een deelbehandeling kan dan bijvoorbeeld bestaan uit:

Nazorg

Voor een optimaal resultaat is de juiste nazorg heel belangrijk. In de kliniek zullen we je adviseren over de juiste nazorg. Het advies om een pedicure te bezoeken is om iedere 6 weken, afhankelijk van de klachten, terug te komen. Heb je veel last van eeltvorming? Dan is het goed om elke 4 weken een afspraak te maken. Vaak kunnen de problemen aan uw voeten worden voorkomen door regelmatig een bezoek. Wij kunnen problemen herkennen en eventueel voorkomen of oplossen.