Biab treatment

Ben jij iemand die altijd droge, kapotte nagels heeft door nagelbijten, of omdat ze van zichzelf erg broos en breekbaar zijn?
Dan is een BIAB behandeling bij Four Clinics in Groningen iets voor jou.

Wat is een BIAB behandeling?

BIAB staat voor Builder In A Bottle en is bedacht door het nagelmerk The Gel Bottle. Het lijkt een beetje op gellak, alleen is dit een extra flexibele en verstevigende gel, die een nagelstyliste speciaal aanbrengt om een natuurlijke en egale nagel te creëren. Het is extra bijzonder, omdat het een primer en base in één is.

Naast dat het er mooi uit ziet, zit er ook speciale voeding in voor je eigen nagels, zodat die naar verloop van tijd van zichzelf ook steviger en gezonder worden. Het merk BIAB is overigens volledig vegan en dierproefvrij.

Gezonde, stevige en lange nagels

Een BIAB behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven (tot wel 6 weken), wel is aan te raden elke 3 tot 5 weken de behandeling te herhalen. De kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn.

Voor wie is BIAB precies geschikt?

Voor iedereen. Met name voor mensen met poreuze, dunne nagels. Ook voor nagelbijters biedt BIAB uitkomst: je kunt een traject starten waardoor je na een aantal behandelingen een langer nagelbed kunt krijgen.